Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (3.23 secunde)
Primaria Craiova pregateste un nou proiect de hotarare a consiliului local, care sa permita acordarea gratuita a vinietei celor care si-au platit deja taxa de parcare.
"In primul rand, o problema cu care ne-am confruntat inca de la inceput este aceea ca Primaria Baldovinesti refuza sa inregistreze contractele de arenda intocmite de catre SC A BALDOVINESTI SRL, pe motiv ca arendatorii nu au platite taxele si impozitele locale.
Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
Cine este vinovat ca nu s-au finalizat lucrarile la A3, tronsonul intre Soseaua de Centura si Bucuresti In ceea ce priveste acuzatiile ministrului Ioan Rus, primarul general Sorin Oprescu spune, intr-un interviu acordat HotNews.ro, ca Primaria Capitalei nu are nicio vina.
Reabilitare centrul istoric al Bucurestiului In 2012, Primaria Capitalei a terminat lucrarile de reabilitare a celor 14 strazi din zona Pilot a Centrului Istoric (zona cuprinsa intre Calea Victoriei - bd. ... In octombrie, firma Sedesa a sistat lucrarile pe motiv ca Primaria Capitalei nu a mai platit.
Nu si Primaria Galati, despre licitatiile careia afli doar daca esti trimis direct la sursa de informatii, care, se vede treaba, e alta decat Portalul National de Administratie sau Portalul Primariei Galati.
Dragostea sa pentru cei neajurati a impresionat o tara intreaga, iar Szoby s-a luptat ani la rand pentru ca primaria sa nu-i ia sala. Lupta insa a luat sfarsit azi, caci Primaria Sectorului 3 a pus sechestru pe sala.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Federatia Spaniola de Tenis a hotarat sa actioneze in instanta Primaria orasului Madrid, dar si ceilalti factori implicati, considerand ca Ion Tiriac a primit in mod ilicit arena de 300 de milioane de euro, informeaza presa spaniola, citata de ziare.com.
Primaria ar fi gata sa plateasca 300 de lei/maidanez. Harta celor mai periculoase zone din Capitala Scandal mare la Primaria Capitalei, pe tema cainilor comunitari. ... Drumul Taberei e cartierul cu cei mai multi caini agresivi, conform sesizarilor sosite la Primaria Capitalei.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArt - Centrul de creatie, arta si traditie al municipiului Bucuresti, organizeaza in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie, cea de-a cincea editie a evenimentului cultural "Traditii si flori de sarbatori", in care sunt incluse si concerte dedicate sarbatorii Floriilor.
ROMSILVA) ca ar exista un conflict intre Primaria Capitalei si Romsilva pe tema unui proiect pentru o gradina zoologica de 60 ha in Bucuresti, amenajata dupa model occidental.
PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu.
Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
- Din ce stim si noi, din sursele proprii, ar costa undeva la 300 de euro dar, din pacate, Primaria refuza sa ne puna la dispozitie aceste informatii in mod oficial, a precizat Liviu Malureanu, consilier la Primaria Sectorului 3.
Apa oferita GRATUIT de Primaria Sectorului 2, in perioada caniculara Ca urmare a atentionarilor meteorologice care indica vreme calduroasa in aceste zile, Primaria Sectorului 2 pune, gratuit, la dispozitia bucurestenilor cele 19 fantani de mare adancime care furnizeaza apa de cea mai buna calitate. ... Parcul Obor -Primaria Sectorului 2;
Actrita Dorina Lazar, fosta directoare a Teatrului Odeon din Bucuresti, care a fost demisa de Gabriela Firea printr-o decizie brusca in luna august 2017, a castigat procesul cu Primaria Capitalei, instanta anuland Dispozitia nr.
Primaria Capitalei acuza Directia de Sanatate Publica (DSP) ca a refuzat sa-i testeze pe varstnicii centrului din Berceni. ... Directia de Asistenta Sociala din PMB a asteptat trei zile testarea ceruta la DSP, iar ulterior a facut-o prin mijloace proprii”, dupa cum informeaza Primaria intr-un comunicat.
Scandalul Romprest - Primaria Sector 1 intra in etapa de iarna. Romprest a notificat Primaria Sectorului 1 ca nu va deszapezi strazile. Primaria Sector 1 nu a platit facturile catre Romprest din noiembrie 2020.
Primaria Capitalei ticluieste un plan maret, infailibil, exhaustiv, de reabilitare a arterelor principale din oras. ... Asfaltul se decoperteaza, circulatia pe sosea se interzice, dar ramane tramvaiul, deci, vezi, primaria se gandeste la tine.
google-analytics.com